Pošli mi lásku...
Je chladný navečer
sedím si na balkoně
a srkám horký čaj
Šumivý větřík rozechvívá
sladkou korunu lípy
a deštěm si voní kraj
Já dobře vím
že za černočernými mraky
se slunce usmívá
Lásko
pošli mi slůvka mámivá
a sebe přibal taky!
Přečteno 476x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin, Bíša, Caracol, WAYWARD, danav, Holis, Egretta, a_tao, monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)