TI
Anotace: snad dokážeš mne milovat ač známe se jen dva dny
před smrtí prohlédnu
tváří jejíž podobou se přetváříš
zbydou mi oči
bez pláče
v tvé vlastní nahodilosti
přítomnost mého soužení
až každou vteřinou
mému vnitřnímu já se připodobníš
nezbude nic
než klanět se TI
slunce bez výsluní
má ve své tváři skrytu
jedinečnost Tvou
ničím nekončící prázdnotu
oka mžiku
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, kikis, Lasska, 6thSun, Petbab
Komentáře (0)