Pohled
Anotace: Nějak nevím,co k tomu dodtat.. Nu,posuďe sami,a napište nějakou kritiku,ať už kladnou,či zápornou :)
Mé vlasy pomalu splývají na Tvých zádech.
Cítím Tvůj hluboký nádech.
Nádech a uvolnění,
říkáš si,zábran přeci není.
Ppdíváš se mi zhluboka do očí,
tak dlouho,až se Země otočí.
Tvé oči jsou hluboké jak tmavá tůň.
Upřímné,krásné a klidné.
Vypadá to na chvíle slibné.
I když zdá se to být divné,
avšak je to velice vlivné.
Komentáře (0)