Teď však musím dodat, že jsem napřed nečetl tu předmluvu v kolonce "anotace"...
02.09.2008 16:24:00 | Špáďa
Opravdu překvapivý závěr, i když tato pravda už byla stotisícekráte vyřčena a mnohokráte literárně zpracována. Prostě jsi téma nakousla z konce, z kterého to nikdo nečekal.
02.09.2008 16:22:00 | Špáďa