Dnešní noc
Anotace: ...bez komentáře :-))))
Dnešní noc úžasná byla
celá jsem se v tobě utopila
Když milovals mě celou noc
a já tak šťastná byla.
Je mi s tebou lásko fajn
jak dlouho s nikým nebylo mi
o lásce neměla jsem šajn
než přišels ty a znovu probudil ji.
Děkuju ti za to moc
má duše už zkomírala
Tys ukázal mi dnešní noc
že jsem se v tobě nemýlila
Prožijem ještě spoustu takových nocí
a spoustu dní...
Teď už vím, že nebyla poslední
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Štěpina G, Caracol, Aka Kiss
Komentáře (2)
Komentujících (2)