láska
Věčný tanec
Tančíme spolu,pod hvězdami
a sníme své sny.
Sny o lásce a o životě,
o kráse něžných dotyků
a sladkých polibků,
o světě,o další větě
kterou na lásce tvou se budu ptát,
kterou věčný tanec,ti budu
..slibovat…
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, Thesssinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)