Červená
Anotace: Nikdy jsem nepotkal nikoho, jako jsi ty, dívko s červenými vlasy...
Červená je tou barvou,
jež upoutala mé oči,
jako bych byl v mládí larvou,
která s křídly motýlka skončí.
Tak jako motýly i mne ta barva vábí,
jakmile ze své kukly vyletí.
Putují pak vzduchem jak koráby
za ní, už celá staletí.
Jsou však moc slabí,
aby mohli utrhnout ten rudý květ.
A já patřím mezi sraby,
co kvůli ní neopustí tenhle svět.
Červená je tou barvou,
kterou ze srdce jistě ztrácím.
Červená je tou barvou,
kvůli které teď krvácím.
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Likynka
Komentáře (1)
Komentujících (1)