Pravda ve víně??
Anotace: lehce ironická, ale snad se zalibi... prosííím komenty kritika kukujuuu:-*
Prý je v kapce vína…
Je tam ta má vina?
Skutečně, když napiji se vína,
zjistím, zda jsem vina?
Tajně se tam skrývá,
moje voda živá.
Napiji se a budu jasnozřivá,
zjistím, zda neprávem mě podezřívá…
Vypila jsem vína kalich
ale pravda hořká, ten hřích,
když probouzím se při jeho polibcích,
je jen v jeho nadějích…
Je snad ta pravda v slivovici
nebo ji našli až po opici???
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Thesssinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)