Nikdy se nevzdávej:-) a pak mi povyprávíš, co nebo kdo tuto básnku způsobil:-)
Jsi šikulka...a jako dílko je to moc krásné dávám ti st:-)
19.12.2008 21:58:00 | Lady Carmila
cit pro rym mas, jen by to chtelo vylepsit rytmus a nektere pasaze mi prijdou zmatene,ale to chce jen trenink...
13.08.2008 23:05:00 | saddova
Nevzdávej se, bojuj, třeba zvítězíš... bez boje utíkaj jen zbabělci, o lásku je se třeba bít (je-li alespoň malinká naděje, že to za to stojí)
10.08.2008 15:26:00 | Caracol
pár slok moc nechápu nedávájí mi uplně smysl, ale zbytek je působivej a dobře napsanej.
10.08.2008 14:51:00 | Aka Kiss