MODLITBA

MODLITBA

Anotace: modlitba 2004

Sbírka: 10 podob paní NADĚJE, ...VZKAZY V LÁHVY...

Lásko, kde jsi?
Umírám!
Volám tě Bože,
otevři mi oči
ať prohlédnu.
Do duše své
dovol mi
ať nahlédnu.
Vyprahlá jsem
poušti podobná.
Dej ať zahlédnu,
Tvůj pramen života
a jako dřív
do očí ti pohlédnu.
Pak se Láska vrátí,
já vím,
já stále věřím...

3.10.2004
Autor Eči, 03.10.2004
Přečteno 1172x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel