Je to tu znovu?
Anotace: ...opět? že by?... ale ne.... možná? .... jo jo jo!!!
Jak nejlepší kamarád
Jak ruka co mě zvedá
jak někdo kdo má trochu rád
Lásku v ruce podá...
Jak motýli v břiše
Jak ruce někde za hlavou
A jenom ležet tiše...
Jak sobotní ráno
Jak nejsladši zmrzlina
Jak ten smutek ve mně
Zase na čas usíná...
Jak růžové brýle
Až vepředu na nose
Jak perníkové srdce
Na perníkovém podnose...
Jako kytka z marcipánu
Jak umyté vlasy
Jak nesilnější ze všech pánů
Jak pobodané vosy...
Jako jít lesem
Jak brodit se potokem
Jak být najednou polapeným
ale šťastným otrokem...
Přečteno 431x
Tipy 28
Poslední tipující: PPetrushka, Martas1985, bajli33, Someday, Azazen, jedam, Neeznalka, obyčejná, el viento, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)