První lásky...
Po kapkách myšlenky
stékají do dlaní..
Vsakují do kůže
jen umlčet se..
.. nedají..
Lavička v parku
po vzkazech vonící..
Kde asi skončili
lačně se..
.. milující..
Na sloupech mámení..
Zapadlí do dlažebních kostek..
Svírajíc ve dlaních..
Ten tlukot..
zběsilého..
srdce..
Přečteno 519x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, s.e.n, bělásek, kavec, okapovaroura, Oťas, vodnař, 0-0, Jiparo, enigman, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)