Neděle
Anotace: Jeden krásný den stačí
Byla to Neděle,
Ten krásný den.
Byl jsi tam vedle mě
Snad nebyl to sen.
Miluji tebe
A ty jsi můj sen.
Který mě nutí,
Říct ti jen
Bylo to luxusní,
Tak pojď zas ven……
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: LauraKošinová, Aka Kiss
Komentáře (2)
Komentujících (2)