Já bez tebe.....
jsem jako lvice bez krále,
jsem jako květiny bez květů.
jsem jako nic co pro někoho může znamenat mnoho a pro někoho málo.
jsem jako někdo ve tmě,kdo hledá malinký záblesk světla.
vlastně jsem malinké lvíčátko co hlásí se jen o trošku lásky.
Přečteno 855x
Tipy 3
Poslední tipující: sondulacek, Tezia Raven
Komentáře (3)
Komentujících (3)