Strašák
On v těch polích stál,
on stál tam a vše miloval,
on miloval ten širý svět,
jež měl každý den na dohled.
On stál tam jako ve snu,
on stál tam vždy omámen,
i když vítr se mu opíral do ramen.
On stál tam ikdyž vlasy měl smočené,
on stál v té zemi jasné,
a přál si at jiskra v jeho srdci nikdy nevyhasne.
...
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, kikis, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)