Závist se to jmenuje protože, závídím když nemůžu malovat ty její znaménka, dotýkat se jejich ramen, i to, že s ní nemůžu tančit a vlastně závídím každému člověku,který jí je nablízku. Máš pravdu sedm mi není,ale teprve jednou snad bude...
12.08.2008 09:56:00 | barak 2
Nevím, proč se to jmenuje Závist a taky pochybuji, že je ti 7 let. Ale má to svůj osobitý styl.
11.08.2008 08:44:00 | denebrin