Vánek naděje

Vánek naděje

Anotace: je to přehnaně pesimistický.....ale v poslední době si už vážně začínam myslet že to tak je.....

Zas srdce zraněné.
Srdce tvé,lehce se zachvěje,
kdyždo vlasů zafouká
ten hebký vánek naděje.

Zas hvězdy,kvítí a duhy
to vše je jen pro tebe.
A ta zlá samota
v probdělých nocích už nezebe.

I ztracený úsměv,
znova si tvé rty našel.
Ty se zas vrátíš na cestu,
na cestu lásky,z které jsi sešel.

Ale jen nejásej,
že tě zas potkalo to štěstí ryzí.
Neb jak každý vánek
i tenhle zmizí.
Autor amatér, 10.08.2008
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel