na dobrou noc
Anotace: blbost... psáno v noci pro moji slečnu
ležím a usínám,
však stále v mysli tebe mám,
když zavřu očí víčka,
vidím ty tvá krásná líčka.
když neklidně otočím se zas,
v srdci slyším tvůj hlas,
který něžně mi praví,
to ty jsi ten pravý.
pravý který v srdci mém je,
a já ti za to posílám sloup pusinek až do nebe.
Přečteno 618x
Tipy 3
Poslední tipující: Isobel, *whatsoever*
Komentáře (1)
Komentujících (1)