Procházka rájem
Anotace: ...znám jednu krásnou zahradu, v ní zelená je tráva...
Poslouchej to, co ti polibky šeptají
přilož mi na ňadra růži
dráždi je něžně až dech se mi zatají
hrdlo se závratí zúží
Kouzelná slovíčka vymaluj do nebe
zahřej mě, když je mi zima
šeptej mi do ucha - jsem tady pro tebe
vloupej se do mého klína
Polož mě do trávy, pokryj mě tělem svým
objevuj neznámé kraje
na vrchol rozkoše došli jsme údolím
stojíme na prahu ráje
Přečteno 599x
Tipy 14
Poslední tipující: danaska, Theoja, vodnař, enigman, Caracol, Psavec, saddova, labuť, poustevník Jirka, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)