Miško
Anotace: Poslední, na víc nemám právo...
Den mdle salutuje
všem mým vinám které cítím.
A tvoje oči
snad stejně jako déšť
myjí ti tvář
a já-
já přál bych si
mít svatozář
a snad být z kamene
někde u kopule chrámu
nebo vytesaný na božích mukách-
a dohlížet na tvé denní kroky
nechat se tebou míjet
a pokaždé tě políbit
rychle rychle
než přejdeš...
Přečteno 518x
Tipy 7
Poslední tipující: cordeli, saddova, labuť, Marťafon
Komentáře (2)
Komentujících (2)