Protože by to bylo moc jednoduchý. Hned bych se zamiloval a nic neřešil...
To lze jen na začátku vztahu po časově omezenou dobu. A na můj vkus je to až moc alibistický přístup. Život je ve své jednoduchosti krásně komplikovaná záležitost, mozaika poskládaná ze stovek kousků sklíček, které do sebe né vždy zapadají, proto je tak krásný a někdy smutný. Ale i za ten risk, že si rozbijem usměv stojí žít a zamilovat se.
13.08.2008 11:14:00 | Dračičák
Její krása mne oslepila
její srdce, její cit
její náruč omámila
tak že nemůžu dál
bez ní žít
12.08.2008 10:49:00 | ejs
Mno, nezbývá než souhlasit, úplně jsem si vybavila dny, chvíle, když jsem si polořila otázku, proč milovat někdy nestačí, proč je to pro někoho málo ...??? ST!
11.08.2008 21:39:00 | NikitaNikaT.
prvni sloka je zajimava, dobra,ale zbytek uz je pokulhavajici, myslim, ze si ho mohla vice rozvinout ...
11.08.2008 18:13:00 | saddova
to je něco tak nádherného a pravdivého.. že mě opustily slova..
11.08.2008 17:01:00 | Emily Winnacott