Maškaráda lásky
Anotace: Je odpovědí věčnost nebo nic ?
Štiplavá zášti proč ve svém plášti
Nosíš jen tíhu skal,
Skleněné slzy, odkapou brzy
Jako žal
Věc to je jistá, zbraň už se chystá
Pozor ! Pal !
Vně hlavy kulka na stole lulka
Lásku jsi znal
Dar z krve teplé tělo je mrtvé
Co bude dál…
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: bokken, Dedillope, MalaIzis, saddova, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)