Moja krásna obloha
Anotace: Túžim po tebe
Sbírka:
Moja
Na Mesiac sa dívam,
o tvojej tvári snívam.
Každú noc a večne chcem,
snívať s tebou krásny sen.
Dotknúť sa ťa perami,
do očí sa ti dívať.
Za zamknutými dverami,
len tvoju vôňu dýchať.
Len s tebou všetko zmysel má,
tak krásne si vždy zmyselná.
S tebou cítim, že som niekto,
ľúbim ťa láska... nadovšetko.
Komentáře (0)