O našich chvílích
Ke konci našeho setkání zas tvé tělo
to moje spíná,
prožila jsem s tebou tolik krásných chvil
a každá byla jiná.
Přišla jsem si k tobě zahřát srdce
z lásky veliké a tajné,
prožila jsem s tebou tolik krásných chvil
a všechny byly stejné!
Komentáře (1)
Komentujících (1)