Anotace: ..prý zítra a pozítří nás bude nejvíc..
líbí se mi naděje, že bych zase vyšla, ale když to padání je taky pěkné, vždyť pádám-li, má se splnit přání...:-))
13.08.2008 15:30:00 | Mirka Hedbávná
Nejsi spadlá na zem, tam bys zhasla... snad jen spadlá za obzor... a zase vyjdeš. Třeba i na jiných nebích.
A nezapomeň:
Čestně PER SE I TY!!!
O tom je život, chceš-li být hvězdou či hvězdičkou nejen pro jednoho... Ale Ty to určitě víš sama nejlíp!
12.08.2008 03:21:00 | Špáďa
...padlá hvězda je zářící zázrak na povrchu zemském dostupná všem pěšákům tohoto světa.Perseidy,dostupné jen nemnohým Ikarům a snad i bohémům rozesetým nepravidelně mezi zbytek člověčenstva.
11.08.2008 23:49:00 | WAYWARD
bezva rychlej komentář...testovala jsem taky trochu, zda za písmenky čtenář ještě něco navíc uvidí, ucítí, splní..:-D A JO! Hurá! Dík!
11.08.2008 23:25:00 | Mirka Hedbávná