Pro sladké snění
Anotace: ... bez probuzení
Posílám ti na dálku
malovanou obálku
v ní ode mě do spánku
pár kouzelných červánků
z mého líčka
ze srdíčka
taky trochu moldánků
Tohle sladké říkání
posílám ti do spaní
abys věděl že chci tebe
poslal mi tě anděl z nebe
pro mou smutnou dušičku
tak dobrou noc mazlíčku
Přečteno 511x
Tipy 15
Poslední tipující: igniss, Lorraine, Holis, Theoja, poustevník Jirka, danaska, saddova, labuť, Ctěný pán, vodnař, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)