letní žádostivá
Anotace: nač myslí, sluncem zprahlé rety
Zlatě se svítí obilní lány,
slunce se koupe ve vlnách z klásků
tvé rty byly mnou hluboce postrádány
Chtěl jsem jim polibky
vyznat mou lásku
Chtěl jsem jim polibky způsobit slast
chtěl jsem na tvé rtíky políčit past
Na rtíky na úsměv políčit pastičku
Do ní pak polapit mou plachou Leničku
Komentáře (1)
Komentujících (1)