Děkuju!dobromysl je kouzelné kvítí:-). Roboti upozorňují, že aj hmyzu se velmi líbí - BZZ
26.08.2008 09:54:00 | sýc
Tak na mě dýchlo něco z krásných dávných časů. Ta báseň mě oslovila. Moc hezká.
19.08.2008 15:15:00 | danaska
ST! za tu kamarádku! To je dobře, že zůstala kamarádka, vždyť není pravidlo, že když se dva rozejdou, tak se musí nenávidět ... znám několik případů, kdy se dva rozejdou a zůstávají dobrými přáteli ... takoví lidé pro mne mnoho znamenaj, takových si hodně vážím. A já se dokážu zdravit a úplně normálně bavit se svými minulými láskami.
13.08.2008 10:07:00 | NikitaNikaT.
Lepší dobrá kamarádka, než s nasranou saní lítá hádka.
Pěkné verše :-))
13.08.2008 07:56:00 | poustevník Jirka