Náš svět ...
Anotace: .... kde všechno prožité ... se počítá / autor © MončaElča
.
.
*
Svět ...
se zcvrknul
do malé modré kuličky,
a do ní se vejde celá rota vojáků,
babiččina kouzelná skříňka s vykládanými ptáčky,
vybledlé fotky s nádechem letních dnů tam u rybníka,
a tisíce minut s tebou,
... a dvakrát tolik bez tebe ...
Vůně touhy a dálek
s otisky slz bource morušového,
a poslední zvukové záznamy hlasu chameleona,
... .... .... který už nikdy nesplyne s barvou duhy ...
*
.
--------------------------------------------------------
*
*** - SMS .. Autor © MončaElča / moje nejskvělejší ženská ...
.
.
Přečteno 468x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Borecká, JardaCH, Belmon, okapovaroura, prostějanek, Severka, saddova, Noc17, MishaX
Komentáře (6)
Komentujících (6)