Anotace: Žalmanovy písně jsou velice krásné! Mně se, sám nevím proč, moc líbí: "Dej na hrob můj barevný šál." A tak jsem si na tu melodii složil vlastní slova...
úplně mi to zní v uších, fak jrása, další sloky, škoda, že si na poprvéí nezapamatuji slova. Jdu si to pustit aspon v originálu. dík za krásný den.
16.09.2008 12:00:00 | ni.va
Tak to by pak byla pěkná nuda! Kdo by četl ty stále stejné komenty?;o)
10.09.2008 21:55:00 | Kozoroh 1
možná je to vínem či co, ale nepříjde mi to vůbec špatný, přeplácaných básní je fůra, tohle se alespoň rýmuje a něco to říká.
13.08.2008 22:34:00 | Aka Kiss
neni to zle...jen obcas mi to prijde az moc preplacane, mozna mohla byt kratsi,ale jak rikam, spatne to neni :)
13.08.2008 22:09:00 | saddova