To je opravdu odlovující... ST Jestli chce psát někdo o lásce, tak tedy takhle...
10.09.2008 16:22:00 | zzlatý
Opět krásná, jako všechny ostatní... Dík i za můj komentík, vše Míro za 1*... :o)
03.09.2008 16:17:00 | darmar~2
Tak to jsem moc rád, že jsi to našla právě na mých stránkách, Haničko!;o)
29.08.2008 12:37:00 | Kozoroh 1
škoda několika chyb, ale myslím, že nekazí sílu téhle básně, povedla se. rým je někdy těžké dosadit ani já si občas nevím rady a někdy je lepší řád porušit než tam násilím cpát třeba nějakou blbost.
13.08.2008 22:30:00 | Aka Kiss
Leč po každé noci, přijde ráno a den...Nastává realita, končí každý sen. Ty určitě víš co tím chci, právě já, říct.....Verše se ti povedly.
13.08.2008 21:22:00 | malá a šikovná