Ljubov
Chtěl bych tě donést na rukou
do chrámu pravoslaví
a říct ti svý DA azbukou
a všude plno slávy bylo by
saně bych zapřáhl za soby
a bílou nocí jak výři
letěly bysme Sibiří
ve sněhu co se třpytí
jak kousky staniolu
snídali lásku co prý nenasytí
vstříc době hladu ale spolu.
Přečteno 395x
Tipy 13
Poslední tipující: pamp_elka, Zpátky, Psavec, okapovaroura, Holis, saddova, labuť, Nút
Komentáře (6)
Komentujících (6)