Jen ty
Anotace: Prý kluci nikdy nebrečí, tak zatnu radši slzu
Jen ty
Jen ty znáš slova,
co do kolen mě položí
a všechna naše tajná přání,
která se stejně jednou rozloží.
Řekl jsem si stokrát a dost,
ne kvůli světu a ani pro radost,
to je kvůli nám…
zlá a hloupá neznalost.
Prý kluci nikdy nebrečí,
tak zatnu radši slzu,
a půjdu svojí cestou,
ať nevidím jen můzu.
Přečteno 434x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, bajli33, pejrak, bez nápadu na přezdívku..., Luciiik, SZN, Psavec, okapovaroura, Holis, Kett, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)