otázka
Někdy se ptám co vlastně mám
sedím a přemýšlím ....
do klína hlavu dám
a slzy nechám odtékat
každý den stějný proběh
ale bez slz nápodobně
píšu to a přemýšlím
proč se vlastně rozmýšlím
vždyt já už to vím jsi to ty
to co chci...
Komentáře (1)
Komentujících (1)