Něžné oči, co jak čokoláda voní
NĚŽNÉ OČI, CO JAK ČOKOLÁDA VONÍ
Drsná duše, jemný nach
Mám z ní tak trochu strach
Několik pramínků jejích vlasů
Její drsňáckou duši pasou.
Stačí aby nadechla se
A jemná slova v jejím hlase
Prozradí, jak jdu s ní písmenky
Na koncert Chopinův, něžné vstupenky.
Něžné oči, co jak čokoláda voní
Já tady básním, sentiment, o ní
Už tma se k mé posteli kloní
A když usnu, její krása a slova do spánků mi voní.
Koukni, jak létá na podzim drak
Já si vezmu na sebe svůj starý frak
Tma je u mě tichý host nezvaný
Ve snech budu já Tvůj pozvaný.
Přečteno 652x
Tipy 16
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Iva Borecká, malá a šikovná, Bíša, Adrianga, Memento, Šerák, labuť, Psavec, okapovaroura, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)