Dopisy
Anotace: Dopisy pro tebe.
Dopisy věčně rozepsané
a žádný nikdy neposlán,
ty sotva určí, co se stane,
jen háží zmatek do všech stran.
Přec nepošlu je poštou denní,
vždyť by se cestou ztratily!
Ta dnes už spolehlivá není,
těžko by došly ku cíli.
Přijď si je vybrat ve dvě ráno.
Postavím vodu na Nesco,
dotekem dodám nedopsáno,
zlíbám tě jako pé esko.
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Azazen, SZN
Komentáře (3)
Komentujících (3)