hříšný tanec
Anotace: "reportáž" jedné noci probdělé ...
pohoda v mé mysli
vzpomínám jak se to událo
když jsme se poprvé viděli
a v hlavách se nám zatmělo
.
vedeni touhou poznání
povzbuzeni alkoholem
bez slov z lásky vyznání
ruce hledaly se pod stolem
.
hladové pohledy ..
nešlo ubránit se chtíči
v poblouznění melodické nálady
stále míjely se naše oči
.
těla dvou neznámých lidí
co po sobě tolik touží
jeden na druhého hledí
a praketem se v rytmu hudby plouží
.
v obětí plujeme prostorem
beze slov promlouváme k sobě
můj jazyk je kurýrem
co nese něhu k tobě ..
.
omámen tvou vůní
tu za průzračné noci
slyším jak zvony znějí
tam ve tvém srdci
.
.
---
Komentáře (0)