Smutný dopis
Anotace: staršího data ;-) ted uz je vše jinak
Tento smutný dopis píšu.
V ruce držím plyšového míšu.
Slzy mi tečou po tváři,
už mám napsaná dvě slova: "Ty lháři!"
Tužka mi spadla na zem.
Byla jsem do tebe blázen.
Topím se v slzách
a bloudím v hlubokých mlhách.
Ztracený je pro mě svět,
vše zebe jako led.
Přečteno 663x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, okapovaroura, Šerák
Komentáře (0)