Život se vlastně skládá s prosraných šancí ...
Anotace: ... kdy jsme neproměnili ...
.
Znám pár ženských
Co jim prý sex nevoní,
a nevoněl
( … se mnou …. )
i když zrovna
já zase …
tolik nesmrdim
jenže když to šlo
tak to vlastně nešlo
protože šukali jiní
co o lásce
neměli ani potuchy
Už mě to ale přešlo
jako když přejdeš
prázdný náměstí
na štědrý večer
když jiní dostávaj
… dárky ….
Jo, … jo, …
znám pár ženských,
které by mi dnes
už daly
… s láskou
… … i bez lásky …
Ženský …
… kterým taky ujel vlak …
*
*
-------------------------------------------------------
*
Comment JardoviCH ... k jeho "Znám pár chlápků..."
*
.
Přečteno 364x
Tipy 22
Poslední tipující: igniss, Caracol, Woski, Iva Borecká, okapovaroura, Psavec, prostějanek, Myrja, saddova, WAYWARD, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)