vykřičený zoufalství
Anotace: já jen asi ...á en si ...n i ...cvokařím?!:D
jooo.. my lidi
jsme vůbec lidi?
já si spíš připadám
jak pěkně uřvanej pavián
a že nejsem sama..
chudák pan domácí..
musí mít z toho všeho
vymlácený
vázy ..
v kterých mu stejně jen
hnijou
stoletý kytky..
možná mu pár z vás
znovu naslibuje..
jak si příště
zmírněj decibely..
a jak si ty svý
hloupý pocity
zamknou ve svejch kapsách..
a k čemu to
stejně je polovina
totálně na maděru..
na maděru děravá..
tak mi zkuste tvrdit,
že tu mluvím
o nesmyslech..
když jsem jen ta
kterou prostě přepadlo
totální zoufalství..
a já hloupá..
jsem si tu blbou kapsu
zapomněla zašít..
tak prosím
omluvte
ty mý dnešní
zoufalý výkřiky..
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Caracol, okapovaroura, Psavec, Petbab, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)