inflace
Chybí mi tvý sliby
a plány jak vrány odletěly
co uměly jsme svými těly
o nocích vášní
zůstalo na dně kašny
jak mince stříbrná.
Čekám že zavoláš
o noci zpocený
zeptáš se na ceny
lásky naší
nemá cenu lhát si
moje milá
dík inflaci
zdražil jsem
o dvě kila
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: pamp_elka, okapovaroura
Komentáře (2)
Komentujících (2)