Tohle je taková mizérie, že napsat k tomu Super Shit by byla ještě přemrštěná pochvala. Odporná dekadentní tvorba neschopných jedinců s diskutabilní sexuální orientací je asi tak stejně příjemná a nápaditá jako smrad z kanálu před deštěm.
14.08.2008 18:56:00 | Horacio