Krutá láska
Anotace: Ne, není to o mně...
Vratká koruna na zasněné hlavě
oddanost až za hrob
touha zalíbit se bije rozčilenými drobnými křídly na bránu z oceli
Myriády hvězd nad hlavou... myriády hvězd u tvých nohou
múza otroctví
Lascivně osvětluje rudá lampička temnotu srdce
Lilie, jak chrám, jak žezlo,
jak pilník v rukách zoufalého vězně
Tisíciletá óda na mrtvé zahrady mezi zkrvavenými, zesláblými rty
v dálce utichá
Přečteno 447x
Tipy 7
Poslední tipující: Walentine, LisSe, NiQuS, okapovaroura, LauraKošinová
Komentáře (1)
Komentujících (1)