Anotace: vymazaná z 30.9.2007
já si teda nemyslím, že by chlapi byli slaboši, naopak, a eunuchy taky zrovna nemusím, ale zase by alespoň hezky zpívali :)
15.08.2008 21:39:00 | okapovaroura
Krásná! Taková lehce machistická a to se mi na "holčičích" básních líbí! Jen do nich, do varlatnatců! (i když proti chlapům v podstatě nic nemam... slaboši!)
15.08.2008 12:52:00 | Hannazka
jsi odpověď na otázku
po původu všeho.
Jsi nic, které
jednou exploduje.
A vše bude.
14.08.2008 21:10:00 | a_tao
moc hezky napsané..z té poslední věty září bezmoc. ze srdce jí nenávidím ale doprovází mě zatím celý život a těšim se až jí jednou porazím!;) tobě přeju to samé..
14.08.2008 21:06:00 | Actafool