Krásná báseň:o)akorát mi vrtá hlavou ten konec proč dozvídat se z jiných řečí?strach by neměl být silnější než láska.Ale holt-dělej jak myslíš...
07.09.2008 22:10:00 | Mraveneček
Zamilovat se, je strašně jednoduché ... přátelství mezi mužem a ženou se ve většině případech prý zvrtne. Je potřeba si ujasnit, co chceme a to je někdy holt těžké.
15.08.2008 19:27:00 | NikitaNikaT.