Anotace: ty a já? Děvky...
smutné,ale takový je život...jen se z toho nezbláznit,to raději vypsat:-)
14.08.2008 22:34:00 | laura3
Super Shit. Shit. Shit. Proč jsem to četl, proč? Celý večer zkažený!
Ty verše? Ta forma? Co to je? Ty rýmy? To je tak na to z toho chytit leda rýmu. Myšlenka? Nó... standard o souložení apod. Jestli to bylo "pro ni", budiž. Ale "pro nás"? Proč? Shit, shit, shit...
14.08.2008 22:02:00 | Horacio