Co pro tebe znamená láska?
Co pro tebe znamená láska?
Je to pouhé slovo nebo něco víc?
Co pro tebe znamená láska?
Je to pouhý cit nebo jen klam?
Rozdávat úsměvy, i když sám se na to necítíš.
Je pro tebe láska, odměna či trest?
Dokážeš zradu odpusit?
Láskou žít nebo bez ní klidně zemřít...
Přečteno 439x
Tipy 6
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Bíša, d---, Caracol, Dreamer.max
Komentáře (3)
Komentujících (3)