Líbí se mi,možná by byla potřeba použít větší slovní zásobu.Tzn.číst,číst a číst:o)
07.09.2008 22:08:00 | Mraveneček
"Proč Nemůžeme být spolu??" na tohle se musíš ptát jeho, ale aj sama sebe ... tohle byste měli dávno vědět. Básenka mi přinde spíš jako výkřik, cosi se nahromdilo a muselo to ven. Prý někdy milovat nestačí ... ale to záleží na lidech.
15.08.2008 19:25:00 | NikitaNikaT.
Fádní rymy, dost okoukane..ctes clovece?? cestina ma miliony vyrazu, slov a ty pouzils takove to odrhovacky..navic ten rytmus...
15.08.2008 16:00:00 | saddova