Miluji..
Anotace: Kdo nikdy nepocítil, nakolik láska mobilizuje, ten ji nikdy nepoznal. Černyševskij
Miluji když jsi semnou
Miluji když, se na mě usmíváš..
Miluji když, se na mě díváš...
Miluji, když se ti něco nedaří...
Miluji když mě pohladíš po tváři
Miluji vše, co se tě týká...
Miluji celý tvůj svět
S tebou prožívám krásné chvíle
S tebou se cítím v bezpečí
S tebou mám nádherný pocit na duši
S tebou je vše snazší
Ty jsi pro mě na světě to nejdražší
Tebe a Jen Tebe Miluji..
Přečteno 473x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, jesterka, Šantir, NikitaNikaT., SZN
Komentáře (4)
Komentujících (4)