Do noci
Do noci svou píseň pěji
o lásce a o naději
letíc s větrem ulicemi
jež touhami jsou vydlážděny
V očích ptáků září světy
otevřené jako květy
které krásou lákají
až se dech z ní zatají
Do noci svou píseň pěji
o lásce a o naději
Branou světů procházím
Sám sebe zde nacházím
Přečteno 539x
Tipy 11
Poslední tipující: Manon.H, Sigurd II., Psavec, Severka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, saddova, 0-0, Veru
Komentáře (7)
Komentujících (7)